Prevent4all

ONDERSTEUNT EN ONTZORGT
BIJ UW RISICO INVENTARISATIE & EVALUATIE (RI&E)
ALS OOK BIJ HET PLAN VAN AANPAK

RISICO INVENTARISATIE & EVALUATIE EN HET BIJBEHORENDE PLAN VAN AANPAK

PREVENT4ALL houdt zich o.a. bezig met het opstellen van het door de overheid verplicht gestelde RI&E
en het uitvoeren van het daaruit voortvloeiende en eveneens verplichte Plan van Aanpak.

WIE / WAT IS PREVENT4ALL

Prevent4All is een geregistreerd Maatschap,  gevormd door Bert Hermkes en Har Timmermans.

De kennis en kunde van Bert Hermkes ligt vooral op het ondernemen, begeleiding van ondernemers en oplossingen aandragen voor vraagstellingen op breed ondernemerschap. Hij heeft 15 jaar ervaring met het runnen van een onderneming met ongeveer 35 medewerkers gedurende 15 jaar. Een en ander aangevuld door diverse workshops, seminars en cursussen.

Har Timmermans heeft gedurende zijn dienstverband voor twee bedrijven het Arbo-beleid uitgevoerd en bijdragen geleverd aan RI&E en PvA.
Als zelfstandig ondernemer is hij in het bezit van het certifcaat VCA-VOL en sinds drie jaar is hij ingehuurd als KAM-medewerker en mede verantwoordelijk voor de ISO 9001, ISO 14001 en VCA*-certificeringen. Tevens heeft Har uitgebreide kennis van communicatie en digitale profilering.

RI&E INCLUSIEF PLAN VAN AANPAK

De RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie ) en het daaruit voortkomende Plan van Aanpak, zijn misschien wel bij de meeste ondernemers bekend. Iedere ondernemer weet dat het Arbobeleid, dat zorgt voor een gezonde en veilige (werk)omgeving voor de medewerkers, op orde moet zijn. Maar zoals bij zoveel wet- en regelgevingen, wordt eenieder pas wakker geschud als de Arbeidsinspectie om de hoek komt kijken. U, als ondernemer, en met u vele anderen, voelen de bui al hangen: Preventiemedewerker en arbobeleid in de vorm van RI&E incluis Plan van Aanpak, zijn het ondergeschoven kindje bij veel MKB bedrijven.

QUICK BUSINESS SCAN TAV MOGELIJKE OVERIGE PROJECTEN

Vele bedrijven hebben behoefte aan ontzorgen en ondersteuning wat iets verder gaat dan enkel de RI&E. Prevent4All kan op basis van een Quick Business Scan aangeven waar en welke ondersteuning nodig is.

DIENSTEN VAN PREVENT4ALL

Hier treft u een aantal diensten aan, waarmee Prevent4All u als ondernemer kan ontzorgen en ondersteunen.

RI&E INCLUSIEF PLAN VAN AANPAK

Het uitvoeren van de Risico Inventarisatie. Evalueren van deze RI met u, de ondernemer. Op basis van de evaluatie wordt een Plan van Aanpak opgesteld. Zowel de RI&E als ook het Plan van Aanpak worden door de tijd heen geactualiseerd.

KEURINGEN (NEN3140)

Klein gereedschap dient van tijd tot tijd gecontrolleerd en gekeurd te worden. Prevent4All biedt u deze mogelijkheid.

QUICK BUSINESS SCAN TAV MOGELIJKE OVERIGE PROJECTEN

Vanuit het RI&E worden reeds projecten gedefineerd. Omdat RI&E niet alles bekijkt en beoordeeld, biedt Prevent4All de mogelijkheid om een Quick Business Scan uit te voeren. Deze scan bepaalt of en welke projecten verder nog aangepakt dienen te worden.

SECOND OPINION TAV VERZEKERINGEN

Bestaande verzekeringen worden tegen het licht gehouden en beoordeeld of deze verzekeringen de lading nog dekken.

VERZUIM REGISTRATIE EN COÖRDINATIE MET ARBODIENST/ARTS

Een belangrijk punt binnen het RI&E betreft de registratie en opvolging door bv een Arbodienst. Prevent4All biedt een coordinerende rol aan, zodat de juiste vragen bij de juiste instanties gesteld kunne worden.

MATERIELE ONDERSTEUNING

Prevent4All kan op basis van haar expertise zorgen voor de juiste hulpmiddelen, voortvloeiend uit het plan van aanpak. Denk hierbij aan veiligheidshesjes, materiaal voor belijningen, signing, brandblussers, onderhoud verbandtrommels enzovoort.

TARIEVEN EN ABONNEMENTEN VAN PREVENT4ALL

De kosten van het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de behoefte van u als ondernemer. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat aandacht voor risico’s en preventie niet alleen een kostenpost is, maar uiteindelijk de onderneming ook voordelen biedt, houden wij onze tarieven schappelijk. 
Door het afnemen van een maandabonnement voor preventiemedewerker wordt voldaan aan de wettelijke eis dat iedere ondernemer met minimaal 1 FTE in dienst, óf zelf een Preventiemedewerker in dienst neemt, óf deze expertise inhuurt. In het eerste geval zijn uw kosten circa 40,00 EUR per uur, kosten voor opleiding en scholing, ontslagbescherming, werkplek etc. Bij inhuur van Prevent4All dekt een abonnement de lading en voldoet de ondernemer aan de gestelde eisen.

Contact

Prevent4All
Bezoekadres: Industriestraat 17a
5961 PH Horst aan de Maas
Nederland
M (Bert): 06 – 38 44 42 60
M (Har): 06  – 21 50 10 32
E: info@prevent4all.org
KVK: 75698889 | BTW: NL860366650B01
IBAN: NL26 SNSB 0786 0267 74

© 2020 PREVENT4ALL | ONTWERP: PREVENT4ALL | PRIVACY VERKLARING

Call Now ButtonBel Prevent4All
Chat openen
1
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?